Amsterdam, 22 november 2019

STAGE ASSISTENT EDITOR / POST-PRODUCTIE

FeverFilm is hét postproductiebedrijf voor de montage van creatieve en inhoudelijk hoogstaande documentaires, documentaireseries en speelfilm. Bij ons wordt het ‘neusje van de zalm’ gemonteerd, gemixed en afgewerkt voor de publieke omroep, bioscoop en buitenproducenten.


LOKATIE

Amsterdam

OMSCHRIJVING

In deze creatieve, inspirerende en door passie gedreven omgeving is ruimte voor een gedreven stagiair met technische knobbel.

PERIODE
Vanaf eind januari 2020 voor ca. 6 maanden, 5 dagen per week.

 

 

FUNCTIE EISEN / PROFIEL

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij werkzaamheden van FeverFilm zoals: inladen/importeren materiaal, masteren / encoderen van films naar diverse formaten, ondertiteling, grafische bewerking t.b.v. titels en VFX, ondersteunen audio nabewerking.

 

Je volgt een opleiding ( bijv. MBO/HBO; 2e, 3e of 4e jaar) in de richting media. Je bent zeer precies, gedreven, creatief en hebt basiskennis van videomontage (Adobe Premiere en/of Avid is een must). 


WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden een interessante leeromgeving in een erkend leerbedrijf. Naast je assisterende werkzaamheden waar je veel technische kennis zal opdoen van montage en videotechniek is er tijd om ook creatief mee te werken door af en toe voormontages of proefmontages te maken. Al je werk zal te zien zijn bij de publieke omroep. Een normale stagevergoeding is bespreekbaar.


REAGEREN
Stuur een mailtje met CV en motivatie naar: jobs@feverfilm.nl met als onderwerp: “stage” t.a.v. Jessica Akkermans

 

 

NPA_Color_PNG white.png

Distelweg 80L

1031 HH Amsterdam-Noord

(+31) (0) 20 6940250

info@feverfilm.nl

IBAN: NL65 RABO 0325 3172 91 
BIC: RABONL2U
KVK: 70266034
VAT: 858224501B01

  • FeverFace
  • FeverInsta