11/12/2020

Stage assistent editor / mediamanager

FeverFilm is een door creatieve filmprofessionals opgericht bedrijf, dat zich richt op de beeld- en geluidsnabewerking van speelfilms, documentaires en televisieseries. Het beschikt o.a. over een grote bioscoopzaal voor 4K DCI kleurcorrectie en 5.1-surround mixage. Er wordt gewerkt aan grote (inter)nationale filmproducties. Je komt in een hecht en vrolijk team van eigenzinnige, hardwerkende collega’s die graag een topprestatie leveren en gek zijn van film.

 

Lokatie

Amsterdam

 

Omschrijving

In deze creatieve, inspirerende omgeving is ruimte voor een fanatieke stagiair assistent editor/ mediamanager met technische knobbel.

 

Periode

Vanaf ca. 1 februari 2021 voor ca. 6 maanden,  5 dagen per week.

 

Functie eisen / profiel

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij werkzaamheden van FeverFilm zoals: inladen/importeren materiaal, masteren / encoderen van films naar diverse formaten, ondertiteling, grafische bewerking t.b.v. titels en VFX, ondersteunen audio nabewerking.

Je volgt een opleiding ( bijv. MBO/HBO, 3e of 4e jaar) in de richting media. Je bent zeer precies, gedreven, creatief en hebt basiskennis van videomontage (Adobe Premiere en/of Avid is een must).

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een interessante leeromgeving in een erkend leerbedrijf. Naast je assisterende werkzaamheden waar je veel technische kennis zal opdoen van montage en videotechniek is er tijd om ook creatief mee te werken door af en toe voormontages of proefmontages te maken. Al je werk zal te zien zijn bij de omroep of in de bioscoop. Je zal op hoog niveau alle facetten van post-productie leren kennen. Een normale stagevergoeding is bespreekbaar.

 

Reageren

Stuur een mailtje met CV en motivatie vóór 1 februari 2021 naar: jobs@feverfilm.nl met als onderwerp: “ stage” t.a.v. Jessica Akkermans

NPA_Color_PNG white.png

Distelweg 80L

1031 HH Amsterdam-Noord

(+31) (0) 20 6940250

info@feverfilm.nl

IBAN: NL65 RABO 0325 3172 91 
BIC: RABONL2U
KVK: 70266034
VAT: 858224501B01

  • FeverFace
  • FeverInsta